Apex биотехнологични ООД

Продукти & услуга

Knowledge
Начало > знание > Съдържание

Какво е растителен екстракт

Source:http://www.cospcn.com | Updated: Nov 21, 2015

Apex има за цел да произвежда билкови ingredents, включително растителен екстракт и завод завод прах, специализирана в млякото Thistle Extract(Silymarin80%and Silybin90%), също вода разтворим silymarin40 %. Джинджифил корен екстракт (Gingerol), Rhodiola Rosea Extract(Rosavin3%), екстракт от соеви зърна и др. Междувременно можем да предоставим персонализирано екстракт, на базата на вашите специални изисквания. Всички Apex продукти гарантира добро качество и конкурентна цена.

Растителен екстракт се отнася до използването на подходящ разтворител или метод от завод (завод част или като цяло) като добива на суровини или обработка на веществата, които могат да бъдат използвани за подобряване на здравето или други цели.
Производството на растителни екстракта е разработен през последните 10 години, е главен във фармацевтичния, фини химикали, селскостопански сектор между ръба на индустрията. Неговата дефиниция се посочва, както следва:

Растителен екстракт се основава на растенията като фармацевтични суровини съобразно нуждата от използването на екстракт на крайния продукт, след извличане на физични и химични и процеса на разделяне, насочени към получаване и обогатителни фабрики в една или различни активни съставки, без да променя структурата си активна съставка и формирането на продукта. В момента растителни екстракти в продукта концепция е доста широк. Съответствие с добитите растителни съставки са различни, формирането на гликозиди, киселина, полифеноли, полизахариди, терпени, флавоноиди, алкалоиди и други растителни масла, екстракти, прах, леща, и др.; в съответствие с различните знаци на крайния продукт може да бъде разделена.

Китайски растителни екстракти като цяло са междинни продукти, в момента използва много широк диапазон, предимно за наркотиците, здравословни храни, тютюн, козметични продукти, суровини или аксесоари и др. Видове инсталации за добив на суровини е също много в промишлено добиване растителни сортове в повече от 300 вида.

Добре известен в историята на човешката цивилизация, по-голямата част от времето около 200 години, човечеството е бил зависим от традиционните лекарства (включително растителни) борба с болестта за повече от 90 %. Основни древна цивилизация и определена степен на цивилизация на нацията почти има своя собствена национална медицински грижи система, особено най-изчерпателното китайска медицина система на Китай, най-големите постижения. Тя може да се каже, че системата на китайската медицина в Китай е най-високата израз на древната медицинска наука.

Напредък на науката и технологиите, създаването на химически лекарства и нови биологични лекарства. След Втората световна война, цяла аптека, технологии, технология на производство на професионални управленски техники са придобили значителен напредък. В същото време има дългосрочна относителна стагнация на билкови с напредъка в технологиите и управлението да получи ново развитие. Досега растителния препарат е бил три етапа на развитие. Първият етап, традиционните червено, хапче, сметана, разпръснати. Втория етап, на базата на метода на вода алкохол или алкохол и вода метод за извличане на база технология за обработка на суров и модерен промишлено приготвяне технология е комбинация от собственически китайски лекарства. Третият етап е прилагането на съвременни растителни за модерни сепарация и техники за откриване рафинирани и количествено. Растенията в три етапа, но те са произведени в хронологичен ред, не означава, че един по-късен етап ще замени или да анулира предишния етап. Тъй като химически лекарства не могат да бъдат отменени природните лекарства, лекарства за биологични, химически лекарства не могат да бъдат отменени. Но след ниво повече от предишните нива отразяват или използването на съвременни технологии.

Растителни екстракти и растителни продукти в конотация на концепцията за взаимосвързани помежду си с всяка друга част. Съвременните растителни медицина е растителен екстракт е основна суровина и компоненти на съвременните билков екстракт - базата, до голяма степен; и някои елементи от растителни екстракти са били директно като лекарствен продукт. В света, няма единно определение на растителни медицина. Но растителен екстракт доставчиците са свикнали да растителни медицина, известен като природна медицина. Природна медицина се отнася за всичко от природата, за лечение на болести без лекарства на химическа обработка, традиционната китайска медицина, билкови медицина трябва да носят своите области.

Съвременните растителни медицина се отнася до Германия за лечение на избраните растителни екстракти, екстракт от растението като цяло, може да бъде част от екстракта, обикновено е съставен от химически вещества. Германия от 1976 до билкови лекарства. Това определение е използвал американския Ботанически съвет.

ЕО-определени растителни продукти не са само една лекарствени растения може да бъде разнообразие от билкови съвместимост (билкови медицински продукти), съдържащ активната съставка на конкретни растения или растителни екстракти, билкови растения са били използвани в медицински целта на медицински материали. Билкови медицина и нейните продукти се счита за активна съставка или съставки на терапевтичния ефект не е много ясно на фармацевтични продукти. Растителни препарати ще се разпаднат в прах растителен екстракт, оцветяване, масло или течност с налягане подвижния растителен сок, обработка на растителната продукция, пречистване или концентрация на единични съединения или смеси, изолирани от plantsFeature статии, които, когато вече се разглежда като билкови лекарства се разглежда като химически лекарства като атропин.

Запитване
Свържете се с нас
Адрес: № 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech зона, Xi'an 710077 Китай.
Телефон: +86 (29) 8860 1330
Факс: +86(29) 8860 9131
Имейл:info@apex-bio.com
Начало | За нас | Продукти & услуга | Новини | знание | Контрол на качеството | Свържете се с нас | Мобилен телефон | XML | Главна страница