Apex биотехнологични ООД

Продукти & услуга

Knowledge
Начало > знание > Съдържание

Витекс целомъдрен ягодоплодни екстракт-баланса си хормони естествено

Source:organicauthority | Updated: Jul 26, 2016

Chasteberry е билка, която е известна също като Витекс Кастус. Растението е широколистен храст, който е роден в Средиземно море, Европа и Централна Азия. Витекс има тънки листа и тъмно лилаво плодове, които имат дълъг исторически и лекарствените употреба в древни гръцки и римски времена. Монаси често погълнат тази билка по време на Средновековието да помогне sкРа сексуалното желание, което доведе до започването на името му по-често--chasteberry или целомъдрени дърво. Консултирайте се с вашия лекар преди да се използва chasteberry за миома. Chasteberry се смята, че да работят като потиска освобождаването на пролактин от хипофизната жлеза. Повишени нива на пролактин също могат да причинят нередовен менструален цикъл или дори липсата на периоди.

Chasteberry екстракт е екстракт от сини и виолетови зърната на целомъдрен ягодоплодни дърво (Витекс Кастус). Този продукт осигурява много ползи за здравето на хранителни добавки, главно, ремонт на хормонален дисбаланс при жените. Chasteberry екстракт се различава от подобни вещества, защото тя косвено се отразява на тялото и не е хормон.


Chasteberry екстракт може да ви помогне да настроите humen менструален цикъл

Билкарите смятат, chasteberry е естествен източник на прогестерон. Тя помага за нормализиране на съотношението на прогестерон в естроген и впоследствие предоставя освобождаване от месечните симптоми, свързани с предменструалния синдром, включително подуване на корема, спазми, акне, гърдите стават болезнени, и промени в настроението. Недостатъчни нива на прогестерон при жените може да предизвика много различни видове менструални проблеми, които включват нередовни менструални цикли, дефекти в лутеалната фаза и повишени нива на пролактин хипофизата хормон, и chasteberry отдавна се използва за лечение на тези проблеми. Chasteberry може да бъде чудесен начин за балансиране на вашите хормони естествено, вместо да се обръщат към синтетичните форми на хормони. Това е особено полезно за жени, които са смешен на разстояние раждане контрол хапчета, тъй като това е честа причина за нередовна менструация. Chasteberry може да бъде само това, което трябва да бързстарт си редовен менструален цикъл.

Chasteberry може да бъде първата стъпка на лек спонтанните аборти и стерилитет

Тъй като прогестерон играе решаваща роля в зачеването и поддържане на бременността, chasteberry също може да бъде първата стъпка преди да опитате лечение на безплодие. Прогестеронът е необходимо да се сгъсти лигавицата на матката и помогне с дефекти в лутеалната фаза — период между овулацията и менструацията по време на менструалния цикъл на жената, която обикновено е 10-17 дни. Когато има недостатъчно лутеалната фаза, то може да доведе до проблеми със зачеването и спонтанен аборт. Както при всяка билка или фармацевтични наркотици, това е най-добре да се консултирате с вашия лекар преди началото на режим на вземане chasteberry.

Chastrberry може да помогне със симптоми на менопаузата

Някои изследвания са показали, че използването на chasteberry екстракт също може да помогне със симптомите на perimenopause, най-ранният етап на менопауза. Хормон балансиране качества на chasteberry го правят идеален за противодействие на горещи вълни и други симптоми. Тя също може да се комбинира с други билки като черен cohosh или dong quai за максимален ефект.

Цветята на растенията chasteberry са също мислех да има ефект на повишаване на либидото, която може да бъде намалена по време на менопаузата.

Други ползи за здравето

Chasteberry не е само за жени. Той също е бил използван като природно лекарство да помогне на баланс хормони при мъжете. Тя е естествен анти-андроген, който понижава нивата на тестостерона и могат да потискат появата на рак на простатата.

Chasteberry също има антиоксидантни свойства за премахване на свободните радикали, както и противовъзпалителни качества. Тя може да бъде ефективен за храносмилателни проблеми и може да бъде полезна за намаляване на общите нива на холестерол.

Страничните ефекти на Chasteberry

Когато chasteberry е взето в умереността, там не са известни странични ефекти, въпреки че тя не трябва да се вземат за повече от 6 до 8 месеца в даден момент. Предозирането може да предизвика главоболие, виене на свят, гадене, стомашно, обрив и сърбеж.

Като се chasteberry, не се препоръчва ако се лекувате за всякакъв вид хормон свързани състояние, включително и приема на противозачатъчни хапчета. Препоръчително е да се консултирате с лекаря си преди да вземе chasteberry терапевтично да владее всеки потенциален конфликт с други лекарства, които можете да приемате.

Защото chasteberry може да засегне системата на допамин в мозъка, хората, като допамин, свързани с лекарства, като някои антипсихотични лекарства и лекарства, болестта на Паркинсон, трябва да избягвате използването chasteberry.BuyChasteberry екстракт от Apex биотехнология

Запитване
Свържете се с нас
Адрес: № 6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech зона, Xi'an 710077 Китай.
Телефон: +86 (29) 8860 1330
Факс: +86(29) 8860 9131
Имейл:info@apex-bio.com
Начало | За нас | Продукти & услуга | Новини | знание | Контрол на качеството | Свържете се с нас | Мобилен телефон | XML | Главна страница